Alatura-te hotelierilor de succes din Romania!

Fii cu un pas inaintea competitorilor! Calendarul de rezervari “Book Everything” este unicul din lume care poate fi instalat direct pe Social Media! Acesta sincronizeaza rezervarile cu orice alta platforma si nu vor exista suprapuneri. Clientii vor putea face o rezervare in mai putin de 1 minut iar tu vei avea hotelul constant ocupat!

Lorem ipsum dolor ipsum dolor

Management usor al rezervarilor

Notificari automate pentru clienti

Rezervările durează mai puțin de 1 minut!

Cover_fulger-removebg2-min

Management usor al rezervarilor

Notificari automate pentru clienti

Rezervările durează mai puțin de 1 minut!​

De ce sa alegi calendarul
de rezervari Book Everything?

Lorem Ipsum Dolor

Paseste cu incredere spre viitor si bucura-te de avantajele unui calendar de rezervari modern!

Calendarul de rezervari poate fi instalat atat pe website-ul tau cat si pe pagina de Social Media a locatiei tale. Optiunea “One Click Install” te va ajuta sa personalizezi toate informatiile in doar cateva minute. Scapa de efortul rezervarilor manuale sau contactarea clientilor pentru confirmarea acestora atunci cand primesti mesaje prin Social Media.

Noile caracteristici adaugate
cu siguranta te vor fascina!

Si vor atrage mai multi oaspeti!

Plata online cu cardul
(Avans sau Integral)

Clientul tau va avea optiunea de a plati un avans prestabilit de tine (cu cardul - online), atunci cand doreste sa rezerve pentru un anumit numar de zile. Vei avea mai multa siguranta stiind ca acesta deja a platit un avans sau integral.

Metoda de plata online
asigurata de Stripe

Stripe sunt cunoscuti international pentru livrarea serviciilor de intermediere a platilor digitale. Clientii tai vor simti incredere si siguranta facand plata online. Tu vei primi fondurile in maxim 24h (de pe fiecare rezervare).

Early Booking
(Plata in rate)

Acum poti adauga ofertele tale personale pentru - early booking, cu plata in rate! Ofertele early booking iti ofera siguranta ca hotelul sau pensiunea ta va fi mereu ocupat/a! Clientii vor incantati sa achite in rate lunare, iar pana la momentul sejurului, plata catre tine este achitata integral!

Rezervare sejur complet

Acum clientii tai vor avea optiunea sa faca rezervarea unui sejur complet. Astfel nu vor mai plati preturile pe noapte ale unei camere, ci vor putea sa vina cu familia si sa se bucure de o perioada intreaga planificata si achitata integral!

Cupoane / Vouchere

Noile imbunatatiri aduc si optiunea de a crea propriile tale cupoane sau vouchere de reducere, pe care sa le imparti dupa propria strategie. Astfel vei putea crea oferte speciale pentru diferite perioade si vei putea atrage mai multi clienti. Pot fi create si pentru agentii sau segmentul corporate!

Poti digitaliza rezervarile din social media in 5 pasi simpli:

Pasul 1: Instalezi calendarul de rezervari “Book Everything”

Primul pas este sa adopti o atitudine proactiva si a te deschide la nou. Apasa pe butonul de instalare a calendarului si urmeaza instructiunile afisate. Daca ai nevoie de ajutor, suntem alaturi de tine la orice pas.

Pasul 1:
Instalezi calendarul de rezervari “Book Everything”

Pasul 2: Completezi campurile cerute cu informatiile locatiei tale

Pasul 2

Pe parcursul instalarii calendarului de rezervari “Book Everything” va trebui sa completezi o serie de campuri, cu informatii legate de hotelul tau (precum numarul de camere sau pretul acestora).

Pasul 2:
Introduci informatiile locatiei tale

Pasul 3: Intri in contul tau de Social Media

Pasul 3 Pentru a putea instala si afisa calendarul de rezervari pe pagina ta oficiala, va trebui sa te loghezi cu contul tau de Facebook. Informatiile tale sunt in siguranta, acest pas este important pentru a putea sincroniza informatiile completate anterior cu pagina ta oficiala.

Pasul 3:
Te conectezi pe contul tau de Social Media

Pasul 4: Verifici daca informatiile completate sunt corecte

Pasul 4 Este important sa verifici daca ai completat toate informatiile corect, tocmai pentru acuratetea informatiilor afisate de calendar pe pagina ta. Daca ulterior doresti sa faci modificari ale preturilor sau camerelor, vei putea face asta din zona special creata pentru tine - “Booking Manager”.

Pasul 4:
Verifici daca informatiile sunt corecte

Pasul 5: Esti gata pentru a primi oaspeti!

Pasul 5

Probabil pare prea simplu, nu? Asa este … echipa noastra este dedicata crearii unui sistem de rezervari complet, care sa simplifice lucrurile atat pentru hotelieri cat si pentru oaspeti atunci cand rezerva.

Pasul 5:
Esti gata pentru a primi oaspeti!

Pentru cine este potrivit calendarul de rezervari "Book Everything" ?

(Lorem Ipsum Dolor)

Lorem Ipsum Dolor LoremIpsum!

Atrage clientii in locatia ta!

Bucura-te de avantajele unui sistem de rezervari profesional! Atrage clientii cu singurul calendar care poate fi instalat pe Social Media!

Lorem Ipsum Dolor

Lorem Ipsum Dolor

Lorem Ipsum Dolor Lorem Ipsum Dolor Lorem Ipsum Dolor Lorem Ipsum Dolor Lorem Ipsum Dolor Lorem Ipsum Dolor Lorem Ipsum Dolor Lorem Ipsum Dolor

Lreom ipsum

Lorem Ipsum Dolor Lorem Ipsum Dolor Lorem Ipsum Dolor Lorem Ipsum Dolor Lorem Ipsum Dolor Lorem Ipsum Dolor Lorem Ipsum Dolor Lorem Ipsum Dolor

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum Dolor Lorem Ipsum Dolor Lorem Ipsum Dolor Lorem Ipsum Dolor Lorem Ipsum Dolor Lorem Ipsum Dolor Lorem Ipsum Dolor Lorem Ipsum Dolor

Si multe alte beneficii!

(Lorem Ipsum)

Nu te-ai convins?
Urmareste video-ul de mai jos!

Play Video

Lorem ipsum

Lorem Ipsum Dolor Lorem Ipsum Dolor Lorem Ipsum Dolor Lorem Ipsum Dolor Lorem Ipsum Dolor Lorem Ipsum Dolor Lorem Ipsum Dolor Lorem Ipsum Dolor

Lorem Ipsum Dolor Lorem Ipsum Dolor Lorem Ipsum Dolor Lorem Ipsum Dolor Lorem Ipsum Dolor Lorem Ipsum Dolor Lorem Ipsum Dolor Lorem Ipsum Dolor

Calendarul de rezervari este cheia unui viitor profitabil!

Avand instalat pe pagina ta de Social Media sau pe website, acest calendar performant, vei face primul pas spre a avea mai multi oaspeti. Cei care utilizează cele mai calitative instrumente și au strategii bine puse la punct, vor avea o expunere mai mare, ducând spre un număr mai mare de oaspeti.

Mediul turismului este foarte volatil și impreuna cu pandemia, au determinat oamenii si afacerile sa migreze cat mai mult spre digital. Astfel ca tendinta este ca mai intai oamenii sa verifice informatiile online, iar apoi sa faca rezervarea si plata.

2021 este anul de relansare a industriei HORECA! Te ajutam sa iti intreci competitorii.

Formular de contact

Contacteaza-ne pentru instalarea gratuita a calendarului!

Despre Book Everything Unlimited

Suntem specializați pe domeniul hotelier. Echipa noastră îmbină armonios creiere deosebite care lucrează împreună pentru a oferi soluții de promovare cu rezultate pe termen lung.

Flexibilitatea, dedicarea și livrarea de rezultate măsurabile sunt principalele noastre atribute!

Timp de doi ani am studiat diferiți factori (sociali și demografici) din industria turismului, am vorbit cu proprietari de unitati de cazare și am dezvoltat o tehnologie proprie.

Rezultatul acestei cercetări a dus la realizarea unui calendar de rezervări modern, ușor de utilizat și de primă clasă. Acesta poate instalat pe orice tip de website și pe Social Media

Intrebari Frecvente

Acest calendar de rezervari reprezinta un sistem complet de management al rezervarilor din social media si website. Atrage clientii prin designul si utilitatea sa, rezervarile fiind realizate in mai putin de 1 minut astfel incat vei putea vedea in doar cateva secunde care este statusul camerelor in hotelul tau. De asemenea este unicul calendar din lume care poate fi instalat pe Social Media.

Instalarea calendarului este complet gratuita. Ulterior, percepem un comision de 10% din fiecare rezervare cazata. Acest comision este partial reinvestit in servicii de marketing pentru unitatea ta.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Informatii Cookie-uri | ANPC Copyright © 2021 Book Everything Unlimited SRL | CUI: 32919046 | J22/436/2014 | office@book.eu.com This site is not a part of the Instagram, YouTube, Facebook™ and/or Google Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook™ and/or YouTube, Instagram, Google in any way. FACEBOOK™ is a trademark of FACEBOOK™, Inc.

Book.eu.com uses cookies to improve your experience. By continuing to use our site you agree to our terms of service and to our privacy policy.